• ååååmmdd-xxxx
 • Bekräftelse intresseanmälan skickas med vanlig post!
  Det är därför viktigt att du anger rätt adress!

 • endast siffror (inga tecken, inga mellanslag)
 • telefonnummer... • OBS! Medsökande avser endast person som fyllt 18 år och som ska vara kontraktsinnehavare tillsammans med dig
 • Skriv några rader om t ex sysselsättning, varför nytt boende söks, eventuell hobby. Här kan du också ange om du kan tänka dig 2-3 rum o kök...
 • Innan du godkänner vill vi att du läst GDPR behandling av personuppifter.
  Se under "Intresseanmälan bostad / GDPR behandling av personuppifter"

 • För att komma i beaktande för kontrakt ska den sökande ha ordnad ekonomi, inga betalningsanmärkningar. Inkomstförhållanden, hyresbetalningar och skötsamhet i nuvarande/tidigare boende ska vara utan anmärkningar. För kontrakt kan ett borgensåtagande eller annan kompletterande säkerhet krävas. Antal personer som skall bo i lägenheten ska vara i förhållande till lägenhetens storlek/planlösning. Kreditupplysning kan komma att tas på den sökande, kopia på denna skickas av kreditupplysningsföretaget, genom att skicka in min intresseanmälan godkänner jag att kreditupplysning och andra nödvändiga uppgifter kan komma att tas av bostadsföretaget. Att skicka in en intresseanmälan eller bli erbjuden visning innebär inte förbindelse att teckna kontrakt för någondera parten. I enlighet med vår policy för intresseanmälan godkänner sökanden att dennes uppgifter sparas i våra register ett år från det att intresseanmälan ej aktiverats. För att kunna ställa sig som sökande för bostad godkänns ovan.

Fältet för maxhyra:
Lägenheterna storlek varierar, det kan vara varm- eller kallhyra, m m.
Därför är det viktigt att den sökande anger sitt ekonomiska utrymme för hyresbeloppet.

Hyresexempel:
3 rum o kök, 82 kvm: 7 527 kr (kallhyra)
2 rum o kök, 68 kvm: 6 111 kr (varmhyra)
Avser hyra 2017

 
Uppgifter du lämnar vid intresseanmälan kommer att användas för att bedöma vem som blir hyresgäst hos oss. Genom att registrera ditt intresse för lägenhet hos oss godkänner du att vi tar kreditupplysning (kopia skickas av kreditupplysningsföretaget).

Du måste alltså vara folkbokförd samt ha en existerande adress i Sverige dit vi kan skicka bekräftelse på intresseanmälan.
Du måste vara fyllda 18 år för att göra en intresseanmälan (vi har inte s k "passiv kö").

Skickar du fler önskemål kan detta ej noteras, för närvarande kan endast ett urval göras.